Miloš Biković upoznao majku bivše devojke na snimanju filma

I to u “vreloj sceni”. Srpski glumac Miloš Biković, bio je u emotivnoj vezi sa koleginicom iz Rusije Aglajom Tarasovom. Tarasova je za ruske medije ispričala kako je došlo do upoznavanja Miloša i njene majke. Upoznavanje se desilo na snimanju filma u kom su glumili – ljubavnike! Aglajina majka, Ksenija Rapaport je sa Milošem Bikovićem ...

Miloš Biković upoznao majku bivše devojke na snimanju filma

I to u "vreloj sceni".

Srpski glumac Miloš Biković, bio je u emotivnoj vezi sa koleginicom iz Rusije Aglajom Tarasovom. Tarasova je za ruske medije ispričala kako je došlo do upoznavanja Miloša i njene majke. Upoznavanje se desilo na snimanju filma u kom su glumili - ljubavnike!

Aglajina majka, Ksenija Rapaport je sa Milošem Bikovićem glumila zajedno u filmu "Mitovi". Ksenija i Miloš su u tom filmu imali su scenu u ljubavnom zanosu.

Evo kako je to sve videla mlada glumica.

"Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka", rekla je za ruske medije Tarasova i dodala da nikako nije mogla da pronađe vreme da upozna Miloša i svoju majku.

"Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumaca u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati jednu vrelu scenu", ispričala je Miloševa bivša devojka.

Biković nije želeo da komentariše ove navode, a svi koji su gledali film su mogli da se uvere u istinost Algajinih reči.

By: TV Exposed