Serija Baraj ima loš rejting. Situacija alarmantna!

Serija Baraj, koja je zajednički projekat Medyapıma i 9 producentskih kuća, imala  je vrlo dobar proboj kada je objavljena u martu sa prve dve epizode. Gledaoci su voleli seriju i nastavili da je čekaju u pauzi pandemije. Međutim, od septembra se videlo da povratak serije Baraj nakon 5 meseci nije bio onakav kakav se očekivao. ...

Serija Baraj ima loš rejting. Situacija alarmantna!

Serija Baraj, koja je zajednički projekat Medyapıma i 9 producentskih kuća, imala  je vrlo dobar proboj kada je objavljena u martu sa prve dve epizode. Gledaoci su voleli seriju i nastavili da je čekaju u pauzi pandemije.

Međutim, od septembra se videlo da povratak serije Baraj nakon 5 meseci nije bio onakav kakav se očekivao. Rejtinzi 3. i 4. epizoda su alarmantni... Da li će kanal poput Foks TV, koji očekuje visoku gledanost svake produkcije i dalje prikazivati seriju Nehir koja je dobila tako niske ocene?

Odgovor na ovo pitanje daće naznaku o nastavku projekta. Peta nova epizoda serije Baraj emitovaće se u utorak, 15. septembra. Trejler iz nove episode je objavljen. Prognoze su dosta loše.

Serija koja u glavnim ulogama okuplja Birana Damlu Yılmaza, Buraka Yoruka i Feyyaza Dumana, serijska je verzija filma iz 1977. godine pod nazivom “Nehir”. Film u kojem su glumili Turkan Soray i Tarık Akan bio je hit. Međutim, problemi u pripovedanju serije negativno su se odrazili na rejting.

Priča serije ne “teče” kako treba.. Preferira se narativni stil sa malo energije i duše. Iz aspekta senzualnosti, previše liči na film Nehir ... Suočavajući se sa konkurencijom, serija ima malo šansi, a vremena ponestaje.

Foks TV je kanal sa novim serijama koji očekuje visoke performanse svakog dana. Neće predugo imati strpljenja za seriju Baraj ...

Činjenica da je serija sa vrlo čvrstim temeljima došla do ove tačke još jednom otkriva koliko je pripovedanje važno.

By: TV Exposed