Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz - Romansa ili PR za seriju?!

Turska TV serija Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu je malo popravila rejting u drugoj epizodi. Podsećamo, glavne uloge u ovom projektu tumače Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz, koji osvajaju sve više simpatija.

Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz - Romansa ili PR za seriju?!

Foto Credits: IMDB

Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu je romantična komedija koja se četvrtkom emituje na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1. Rejting serije je i dalje ispod proseka, ali to je nešto što muči mnoge letnje televizijske serije. Lepše i toplije vreme u velikoj meri utiču na gledanost televizije, pa samim tim i serija.

Ipak, oni koji gledaju seriju Seni Kalbime Sakladim puni su reči hvale za ovaj projekat. Zaista, serija često mami osmeh na lice, ima zanimljivu i ne previše "tešku" priču, baš onakvu kakvu romantična komedija i treba da ima.

Glavni glumci serije Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz izgledaju skladno na sceni i nakon dve epizode, može se reći veoma dobro odradjuju svoj deo posla. Dok se fanovi nadaju poboljšanju rejtinga već od četvrtka, što bi donelo odredjenu stabilnost i budućnost za seriju, iz Turske stižu vesti koje se odnose na glavne glumce Ekina Merta i Sevdu.

Njih dvoje su pre dve večeri vidjeni u zajedničkom izlasku, ili kako su to turski mediji nazvali u ludom provodu u jednom od klubova Umuta Evirgena u Emirgan distriktu. To je bilo dovoljno, da kao po tradiciji novinari pokrenu priču da izmedju njih dvoje ima nešto više od prijateljstva. Mediji u Turskoj su poznati po tome da svakog leta pripreme (barem) jednu romansu izmedju glavnih glumaca TV serija. Ovog leta su za sada to Ekin Mert Daymaz i Sevda Erginci.

Dokaza za ove tvrdnje još uvek nema, iako ih je nekoliko izvora navodno videlo zajedno u klubu. Dok fanovi čekaju romansu Civanmerta i Zeynep, njihovih likova u seriji, ko zna, možda se i stvarno rodi ljubav izmedju njih dvoje i u privatnom životu.

Za sada se to sve čini kao pokušaj da se skrene pažnju na njihovu letnju seriju Šačuvao sam te u srcu...

NOVO - Alina Boz u novom projektu!

By: TV Exposed