Alina Boz u novom projektu!

Alina Boz, koja je prošle sezone glumila u TV seriji Marasli sa Burakom Denizom, još uvek nije izašla iz misli njenih obožavalaca ulogom Mahur. Serija Marasli se emitovala jednu sezonu, ali je bila veoma popularna i prodata je u mnogim zemljama u inostranstvu.

Alina Boz u novom projektu!

Foto Credits: Internet Haber

Alina Boz je takođe dodala novi uspeh svojoj karijeri u seriji Marasli nakon velike pažnje koju je izazvala u seriji Ask 101 / Ljubav 101. Mlada glumica se nedavno povezivala i sa serijom Terzi / Krojač. Obožavaoci glumice su takođe bili veoma uznemireni kada projekat nije bio planiran za emitovanje na TV8, već je kasnije prebačen na Netflix iz ekonomskih razloga.

Alina se neko vreme razmišljala koju ulogu će izabrati, a informacije o ovoj temi obradovale su fanove. Alina Boz će učestvovati u filmu pod nazivom Yilbasi koji Gulse Birsel priprema za digitalnu platformu Disney Plus.

Uspešna glumica, koja će biti na istom setu sa veoma impresivnom glumačkom postavom, takođe će imati važnu priliku da iskoristi iskustvo nekih sjajnih imena turske glume.

Boz, koja je prihvatila ponudu iz filma Yilbasi, u kojem je Gulse Birsel i napisala scenario i preuzela glavnu ulogu, napravila je lepo iznenađenje za svoje fanove.

U ovom novom projektu počele su čitalačke probe. U glumačkoj ekipi filma su i uticajna imena kao što su Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, Irem Sak, Alican Yucesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Busra Pekin i Ayta Sozer.

Alina, koja će prvi put učestvovati u projektu koji potpisuje Gulse Birsel, željno se iščekuje među ovim imenima koja će se pojaviti u ovoj novoj komediji Disney Plusa.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Sevmek Zamani kao kočnica za Deniz Isin!

By: TV Exposed