Evrim Alasya o navodnom skandalu na setu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Kivilcim je jedan od najupečatljivijih likova u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice koja se emituje na Show TV-u petkom uveče, a Evrim Alasya ima veoma uspešan nastup.

Evrim Alasya o navodnom skandalu na setu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Internet Haber

Prihvatajući duh lika, poznata glumica nastavlja veoma uspešno partnerstvo sa svojim kolegom Barisom Kilicem. Glumica, koja se posebno pamti po liku Melihe u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba, prošle sezone je igrala lik Ferde u seriji Akrep / Škorpion.

Turska glumica, koja je eksplozivno krenula u novu sezonu sa projektom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, takođe dobija velike pohvale za glumu u seriji. Evrim Alasya, koja je bila iznenađena što je na dnevni red došla sa navodima o krizi zbog rasprave na setu, zamalo se ismejala sa ovim navodima svojim deljenjem na društvenim mrežama.

Evrim Alasya je u svom postu napisala: „Evrim Alasya je psovala sve na setu, uvredila sve, uništila set, zastrašila sve svojim hirovima, sada će pucati na binu.”. Naime, glumica, koja je ovim rečima ismevala optužbe na svoj račun, nasmejanom pozom je pokazala da je sve u redu na snimanju. Faruk Turgut, producent serije Kizilcik Serbeti, takođe je objasnio da navodi o glumici nisu tačni, te da reditelj nije napuštao set, i podelio informaciju da je sve normalno. Objašnjavajući da nema problema između glumaca, Faruk Turgut je rekao: „Sve optužbe su neistinite.”.

NOVO - Serija Omer je zvezda u usponu!

By: TV Exposed