Rejting pada – da li serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre ispunjava očekivanja u nastavku?!

Sa nestrpljenjem se iščekuje šta će TV serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je ponovo počela da se susreće sa publikom utorkom uveče na Kanalu D, uraditi u trećoj sezoni.

Rejting pada – da li serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre ispunjava očekivanja u nastavku?!

Počeli su da stižu negativni signali za projekat serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, posebno ako se znalo da će mu biti teško u trci rejtinga sa serijama pod nazivom Aile / Porodica, Yabani / Divlji i Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Gledanost serije Uc Kiz Kardes, koja je novu sezonu započela prošle nedelje sa potpuno novom pričom i visokom energijom novih glumaca, nije baš onakva kakva se očekivala.

Da li ozbiljan pad u svim grupama gledalaca u drugoj epizodi treće sezone znači da publika nije baš zadovoljna novim redosledom priča?

Gokberk Demirci i njegov uticaj

Gokberk Demirci, koji se seriji pridružio na kraju druge sezone sa likom Kartala, svojom visokom energijom i simpatijama je jedno od istaknutih imena u novoj sezoni serije. Njegovo učešće u seriji kao sveža krv i prisustvo lika Kartala kao važnog konfliktnog elementa u priči učinili su da se Gokberk Demirci mnogo pominje na društvenim mrežama.

Navodeći da se oseća srećnim što učestvuje u projektu čijem je uspehu često bio svedok, glumac je svoja osećanja izrazio sledećim rečima:

„Mogu da kažem da ćemo nastaviti da pravimo haos sa našim vrednim gledaocima ove sezone. Imamo veoma slatku priču. Naglašene su porodične veze, ljubav i trud; Iz tih razloga, publici se predstavljamo toplom pričom o tome šta ljudi mogu da urade. Zaista smo uzbuđeni i srećni, kao i naša publika.”.

NOVO - Firat Tanis je spolja ozbiljna osoba, a zapravo je veseo?!

By: TV Exposed