Ulas Tuna Astepe u novoj seriji!

Turski glumac Ulas Tuna Astepe po svemu sudeći više neće glumiti u istorijskoj seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana. Stigle su vesti i o njegovom navodno novom projektu.

Ulas Tuna Astepe u novoj seriji!

Foto Credits: IMDB

Kompanija O3 Medya vrši poslednje pripreme za njihov novi projekat, odnosno televizijsku seriju Yeni Istanbul | Novi Istanbul. Podsećamo, u pitanju je rimejk popularne američke serije New Amsterdam | Novi Amsterdam.

Na poziciji režisera turske verzije je Cigdem Bozali. Scenario za novu televizijsku seriju Yeni Istanbul pišu Ayca Uzum i Cansu Coban.

Tansel Ongel je prvi glumac koji je potpisao ugovor za rad u ovoj novoj seriji. On će u projektu Novi Istanbul tumačiti lik šefa kardio-vaskularne hirurgije. Njegov lik u ovoj TV seriji će se zvati Baran.

Za glavnu ulogu su u toku pregovori. Najbliži toj ulozi je Ulas Tuna Astepe, koji je prema pisanju turske štampe napustio seriju Barbaroslar. Ukoliko prihvati da radi na novoj TV seriji, Astepe će tumačiti lik glavnog lekara u bolnici koji se zove Baris, koji je i sam rodjen u bolnici u kojoj radi.

Ulas Tuna Astepe se u dosadašnjoj karijeri pojavio u dvanaest projekata. Radio je u serijama Sen Anlat Karadeniz, Ruya, Masum, Karadayi i drugim. Ukoliko ne bude većih iznenadjenja, uloga u seriji Yeni Istanbul | Novi Istanbul će mu biti trinaesta u karijeri.

NOVO - Ayca Aysin Turan je veoma uzbuđena zbog nove uloge

By: TV Exposed