Peh za Hafsanur Sancaktutan na prvom danu snimanja nove serije!

Mlada turska glumica Hafsanur Sancaktutan, koja je imala veliki uspeh i zapaženu ulogu u seriji Fox TV-a Son Yaz / Poslednje leto, pojaviće se pred svojim fanovima sa serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja će se emitovati na Disney plusu od 14. septembra.

Peh za Hafsanur Sancaktutan na prvom danu snimanja nove serije!

Foto Credits: Internet Haber

Nakon uloge u seriji Gulperi, glumica, koja je igrala glavnu ulogu u seriji Ask Aglatir, u novoj sezoni će preuzeti glavnu ulogu u dugo očekivanom serijskom projektu Gelecek Uzun Surer / Budućnost traje dugo, koji potpisuje kompanija Ay Yapim. Za glumicu počinje potpuno nova era.

Hafsanur Sancaktutan, koja će učestvovati u seriji, koja se izdvojila kao turska adaptacija popularne američke serije Beverli Hils, koja je ostavila traga u 90-im godinama i bila veoma popularna, imala je veliki peh prvog dana snimanja. Glumica je na svom Instagram nalogu objavila objavu u kojoj je navela da je imala četiri herpesa prvog dana snimanja.

Deljenje mlade glumice svojim fanovima je privuklo dosta pažnje. Ona je komentarisala da je „Hafsanur Sancaktutan stiglo zlo oko“. Glumica je nedavno dala izjavu, navodeći da je još uvek u fazi priprema za svoju novu seriju: „Ima veoma ljubazno osoblje i celu ekipu. Pošto još nismo bili na snimanju, ne mogu ništa da podelim.“.

Sada je snimanje počelo i to pehom za Hafsanur. Svi se nadaju da je ovo samo mali peh za glumicu i da će ona uskoro sve to brzo i lako prebroditi.

NOVO - Fanovi podeljeni zbog veze Pinar Deniz i Kaana Yildirima

By: TV Exposed