U čemu je problem serije Sipahi / Spahije?!

Turska serija Sipahi / Spahije se emituje na ekranu Show TV-a ponedeljkom uveče i do sada je prikazana u 4 epizode.

U čemu je problem serije Sipahi / Spahije?!

Foto Credits: DiziCentral

Razlog zbog kojeg gledanost ove turske serije pada u odnosu na njene rivale nije zato što je konkurencija u rejtingu oštra. Projekat Sipahi jednostavno nije najtraženiji u akcionoj seriji. Drugim rečima, njena akcija je slaba i ne može se ni približiti onoj u seriji Teskilat / Organizacija. Kada bi publika mogla da dostigne akcionu moć Teskilata, sa uzbuđenjem bi gledala seriju Sipahi. Međutim, serija Sipahi / Spahije do sada nije mogla ni da se približi seriji Organizacija u tom segmentu, a kritikovana je kao kopija iste.

Mnogi gledaoci ne mogu a da ne pomisle: „Voleo bih da su kopirali Teskilat, bilo bi bolje.”. Kaan Yildirim i Kerem Alisik ističu se kao dva imena koja su dostojna svojih uloga, ali imaju problem da ne mogu da prenesu radnju publici na pravi način. Ozge Gurel, s druge strane, stoji na sasvim drugoj tački. Ne bi bilo u redu reći da ova uloga odgovara glumici, koju gledamo kao Canan, komesarku za borbu protiv terorizma. Prema mnogim obožavateljima TV serija, Ozge daje sve od sebe, ali postoji problem sa likom koji je napisan za nju. Gledaoci, koji su ljuti što lik Canan još uvek ne razume da je Korkut Ali agent, smatraju da se u scenama ogleda nekompatibilnost Gurel sa ulogom.

Obožavalac serije Spahije, koji je ostavio komentar na trejler 5. epizode ​​serije, kaže: „Želim da Canan sada bude deo tima. Oseća se tako odvojeno. Nadam se da će se ova situacija brzo promeniti.”.

Mnogi su složni da bi bilo bolje da se projekat Sipahi malo više ugledao na Teskilat i da bi gledanost bila mnoga bolja. Već su se pojavile i neke informacije da će serija imati 13 epizoda…

NOVO - Mert Ramazan Demir će mnoge iznenaditi svojim likom u seriji Sahmaran

By: TV Exposed