Serija Yargi / Presuda osvanula u srcu Njujorka!

Ljubitelji turskih TV serija u inostranstvu napravili su sjajan gest za TV seriju Yargi / Presuda sa veoma smislenom organizacijom!

Serija Yargi / Presuda osvanula u srcu Njujorka!

Foto Credits: IMDB

Poznato je da postoji veliko interesovanje iz inostranstva za seriju Yargi / Presuda, koja već dve sezone juri iz uspeha u uspeh.

Serija Yargi, koja privlači publiku zainteresovanu za turske TV serije u različitim delovima sveta prodajom u različitim zemljama, oduševiće milione gledalaca svojom promenljivom pričom u trećoj sezoni.

U okruženju gde se željno iščekuju nova iznenađenja scenaristkinje Seme Ergenekon, ljubitelji turskih TV serija u inostranstvu pripremili su lepu motivaciju za treću sezonu ovog projekta.

Objavljivanje klipa vezanog za treću sezonu TV serije Yargi / Presuda na bilbordu u srcu Njujorka takođe je rezultat interesovanja za seriju. Sa promotivnim klipom koji prikazuje scene Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua u seriji, postalo je još jednom jasno koliko su fanovi TV serije u inostranstvu prihvatili projekat.

Iznenadjeni i glavni glumci

Kaan Urgancioglu je takođe podelio objavu na svom Tviter nalogu, koja pokazuje da ga je ova situacija pogodila.

Ljubitelji serije, koji su izjavili da su se mesecima pripremali za ovo iznenađenje, napravili su prvo iznenađenje treće sezone.

Proslava treće sezone TV serije Yargi / Presuda u srcu Njujorka zabeležena je kao sadržajna i elegantna organizacija. Poverenje u projekat iskazala je i publika, koja je pokazala da veruje u seriju Yargi dajući poruku da će osvojiti svet.

Snimak možete pogledati klikom OVDE.

NOVO - Otkriveno kada počinje nova turska serija Kader Baglari / Sudbinske veze

By: TV Exposed