Dobre i loše vesti za seriju Yali Capkini / Vodomar

Iako je serijal Yali Capkini / Vodomar bio veoma uspešan projekat, rezultat ignorisanja scenarističkih kritika koje je publika iznosila nedeljama pokazao se u gledanosti.

Dobre i loše vesti za seriju Yali Capkini / Vodomar

Foto Credits: IMDB

Oni koji vide rezultate 41. epizode, koja je emitovana u petak, 13. oktobra, shvataju da se loša vest približava. Došlo je do ozbiljnog gubitka verne publike serije. Zato što gledaoci nisu zadovoljni scenarijem druge sezone.

Mnogo je ljudi koji misle da je novi scenaristički tim ušao u promenu ne obraćajući pažnju na situacije likova u prvoj sezoni i da je to pokvarilo magiju priče.

Zato kritike na račun scenarija traju nedeljama, a sada se ova situacija pokazala ozbiljnim padom rejtinga. Iako se željno iščekuje da vidimo kako će tim serije Yali Capkini / Vodomar i oporaviti situaciju u vezi sa scenarijem, takođe treba napomenuti da se ovaj pad može nastaviti.

Emitovanje u preko 40 zemalja sveta

Kritike na račun priče serije Yali Capkini / Vodomar i iznenadni i razorni pad rejtinga doneli su i pomalo nervozu. Ali stižu i dobre vesti. Serija Yali Capkini, sa Afrom Saracogluom i Mertom Ramazanom Demirom u glavnim ulogama, počela je da se pokazuje kao projekat koji se brzo širi širom sveta.

Bio je ponosan razvoj za tim kada je otkriveno da će serija, čija je međunarodna prodaja bila veoma dobra, biti emitovana i u novim zemljama. Serijal Yali Capkini, koji je počeo da se širi u afričke zemlje.

Otkriveno je da će se serija Vodomar emitovati u Tanzaniji, Keniji, Ruandi, Burundiju, Malaviju, Gani, Ugandi, Bocvani, Zambiji i Zimbabveu. Serija Yali Capkini, koja se emituje u više od 40 zemalja, uključujući Evropu, Bliski istok i Centralnu Aziju, jedna je od turskih produkcija koja je nedavno postala poznata u inostranstvu.

NOVO - Demet Ozdemir i Oguzhan Koc – poteškoće pri razvodu!

By: TV Exposed