Tajanstveno putovanje do planine Gonul

Gonul Dagi , emitovana je na ekranima TRT 1 prošle nedelje i svojom prvom epizodom uspostavila tron ​​u srcima publike. U nastavku govorimo o radnji serije… U seriji, sa Dilekinim povratkom u grad godinama kasnije, Tanerov svet se potpuno promenio. Znajući da ima pet nedelja da osvoji Dilekino srce, Taner je odlučan da je ovaj put neće ...

Tajanstveno putovanje do planine Gonul

Gonul Dagi , emitovana je na ekranima TRT 1 prošle nedelje i svojom prvom epizodom uspostavila tron ​​u srcima publike. U nastavku govorimo o radnji serije...

U seriji, sa Dilekinim povratkom u grad godinama kasnije, Tanerov svet se potpuno promenio. Znajući da ima pet nedelja da osvoji Dilekino srce, Taner je odlučan da je ovaj put neće pustiti. Međutim, Dilek želi da završi stvari ranije i da napusti grad zbog težine nekih tajni koje još niko ne zna.

Za Tanera nada u ponovno spajanje sa ljubavlju iz djetinjstva postepeno bledi, a planina Gonul će mu doći u pomoć. Taner će s Dilek krenuti na putovanje na tajanstvenu stranu planine Gonul. Na kraju ovog puta oboje očekuje veliko iznenađenje.

S druge strane, Selamino venčanje pretvorilo se u val o kojem govori cela zemlja. Toliko da su Muammer i Huseyin shvatili da njihovi sinovi razgovaraju. Kada se napetost između dve porodice poveća, uskočiće Ciritci Abdullah. Ostaje nam da saznamo hoće li se Muammer i Huseyin konačno pomiriti?

By: TV Exposed

NOVO-Prelepe slike Fahriye Evcen i njenog sina Karana (FOTO)