Hande Dogandemir o seriji Hayat Bugun / Život danas

Serija Hayat Bugun / Život danas se emituje na kanalu Show TV sredom uveče i poznata imena se pojavljuju pred svojim fanovima sa različitim likovima.

Hande Dogandemir o seriji Hayat Bugun / Život danas

Foto Credits: Internet Haber

Turska glumica Hande Dogandemir učestvuje u ovoj priči kao specijalista urgentne medicine i radi na setu veoma intenzivnim tempom. Svi znaju koliko su zaposleni i vitalni specijalisti urgentne medicine u bolnicama.

Hande Dogandemir, koja je izvršila razne preliminarne pripreme da prikaže tako važnu ulogu, radila je sa lekarom konsultantom i vršila zapažanja ulazeći u okruženje hitne pomoći. Navodeći da je posmatranje za nju bio veoma produktivan proces, Dogandemir je napomenula da projekat Hayat Bugun, adaptiran iz američke TV serije Nev Amsterdam / Novi Amsterdam, ima drugačiju postavku priče. Smatrajući da će serija privući pažnju publike životnim pričama, prijateljstvima i ljubavima lekara u bolnici, kao i različitim pričama pacijenata, Hande Dogandemir je izjavila da uživa u gledanju ovakvih produkcija.

Napominjući da društvo voli i bolničke TV serije, Hande je naglasila da Hayat Bugun / Život danas ima priču iz života, ali i realističnost. Glumica je rekla: „Mislim da će pozadina, odnosi i komunikacija likova međusobno sve više povezivati publiku sa svakom epizodom koja prolazi.”.

Kada je počinjala sama serija, najavljivano je da “puca” visoko, odnosno traži rejting serije Mucize Doktor. Za sada takvi rezultati nisu postignuti.

NOVO - Serija Toprak ile Fidan / Toprak i Fidan za sada nije opravdala očekivanja

By: TV Exposed