Basak Gumulcinelioglu – serija Sen Cal Kapimi gotova, nova tek počinje!

Turska glumica Basak Gumulcinelioglu rođena je 1991. godine u Istanbulu. Za kratak period postala je jedna od dama koja najviše obećava u ovom poslu.

Basak Gumulcinelioglu – serija Sen Cal Kapimi gotova, nova tek počinje!

Foto Credits: IMDB

Basak Gumulcinelioglu je pre nekoliko godina privukla pažnju na sebe ulogom Deniz u seriji Erkenci Kus. Nakon toga je briljirala u ulozi Cagle u seriji Yarim Kalan Asklar koja je emitovana na Blu TV digitalnoj platformi. Ipak, najveća odskočna daska u njenoj karijeri je uloga Piril u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Snimanje tog projekta je završeno. Basak se oprostila od ove serije i izjavila da je na setu provela zaista sjajno vreme sa sjajnim ljudima.

Ova sjajna glumica ipak neće odmarati. Basak Gumulcinelioglu je već pronašla novi posao. Gledaćemo je u još jednoj televizijskoj seriji. U pitanju je nova turska serija Yargi / Presuda. Podsećamo, reč je o seriji koja će biti emitovana na Kanalu D a doneće nam priču o pravosudnom sistemu i pravnicima. Glavne uloge u tom projektu će tumačiti Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu. U opisu serije Yargi piše da je reč o impresivnoj priči o advokatu i tužiocu čiji će se putevi ukrstiti nakon slučaja ubistva. Premijera ovog projekta nas očekuje na jesen u novoj televizijskoj sezoni.

NOVO - Novi glumci u turskoj seriji Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

 By: Milt-TV Exposed