Projekat Kader Baglari / Sudbinske veze je otpočeo težak put!

Objavljena je prva epizoda TV serije Kader Baglari / Sudbinske veze, koja se ističe kao jedan od najupečatljivijih projekata nove sezone na Fox TV-u.

Projekat Kader Baglari / Sudbinske veze je otpočeo težak put!

Foto Credits: IMDB

Projekat Kader Baglari / Sudbinske veze, koji je pred publiku izašao istog dana sa TV serijama Gonul Dagi i Kardeslerim / Moja braća, koje su subotom uveče na dnevnom redu već 4 godine, izazvao je iznenađenje slabom gledanošću prve epizode.

U okruženju gde je subotom veoma teško “probiti” novu TV seriju, ekipa serije u kojoj glume Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu prihvatila se veoma teškog zadatka.

Iako niske ocene u prvoj epizodi demorališu, čini se da je moguće postići bolje rezultate u narednim nedeljama. Tim nove serije Fox TV-a Kader Baglari okupio se da pogleda prvu epizodu serije. Bilo je zabavnih trenutaka u večeri uz prisustvo glumaca, produkcijske ekipe i rukovodstva kanala.

Sklad glavnih glumaca

Kader Baglari, koji je svoj ekranski put započeo u subotu uveče i dobio solidne kritike publike, bio je na dnevnom redu društvenih mreža tokom cele noći.

Na društvenim mrežama, gde se mnogo pričalo o scenama Sevde i Kerema u Kotoru u Crnoj Gori, gde je snimljena prva epizoda, pitanje „Može li se čovek u jednom danu zaljubiti u nekoga koga ne poznaje?“, je dosta diskutovano.

Pored toga, gledaoci serije su izjavili da im se dopala energija i sklad glavnog dvojca i smatraju da dvoje glumaca odlično pristaju jedno drugom.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Gokberk Demirci o seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed