Pale se alarmi u seriji Bambaska Biri / Neko drugi

Serija Bambaska Biri / Neko drugi koja je imala veliki uspeh kada je prvi put krenula na Fox TV-u, ponedeljkom uveče je imala dobru gledanost, u narednom periodu je brzo izgubila gledanost.

Pale se alarmi u seriji Bambaska Biri / Neko drugi

Foto Credits: DiziCentral

Nije poznato koliko su kritike upućene glumačkom nastupu Hande Ercel imale uticaj tokom ovog procesa.

Međutim, iako je serija dobila veliku podršku na društvenim mrežama i bila među najpopularnijim turskim produkcijama na sajmu sadržaja MIPCOM održanom u Kanu, situacija koja se pojavila je pomalo dosadna i neprijatna.

TV serija Bambaska Biri / Neko drugi, koja je postigla nisku gledanost, do sada je emitovana 7 puta.

Iako je gledanost serije blago porasla u odnosu na prethodnu nedelju sa njenom 7. epizodom u ponedeljak, 23. oktobra, možemo reći da rezultati serije nisu baš dobri, jer se i dalje gleda sa brojkama rejtinga oko 2.

Nakon veoma brzog uspona, brzog povlačenja i pada gledanosti ispod proseka, TV serija Bambaska Biri je dovedena do tačke u kojoj se borila da se izvuče iz situacije u kojoj se našla.

Zašto onda zvone zvona za uzbunu?

Postoji period kada je TV serija Fox-a Kader Baglari / Sudbinske veze trajala samo 5 epizoda, a čak ni duo Serkan Cayoglu i Ayca Aysin Turan nije mogao da privuče publiku na ekran.

Iako dvojac Hande Ercel i Burak Deniz ima veliku podršku i priča je jaka, rejting mora da se oporavi.

Gledanost serije Bambaška Biri je nešto bolja od serije Kader Baglari koja je ušla u finale, ali to ne znači da će to biti dovoljno. Ne bi bilo pogrešno reći da Fox TV priprema nove serije i da serija Bambaska Biri / Neko drugi mora ponovo da dobije dobru gledanost da bi nastavila.

NOVO - Iznenadjujući pad rejtinga za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed