U nedelju se opraštamo od serije Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila

Serija Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila u kojoj glume Deniz Baysal i Devrim Ozkan, bila je jedan od projekata koji su ambiciozno započeli ovu sezonu.

U nedelju se opraštamo od serije Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Bila je velika nesreća što je serija Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila u kojoj glume dve mlade glumice dobila niske ocene.

Erkan Kolcak Kostendil je bio još jedan uticajan glumac u seriji, koja je takođe imala majstorsko ime poput Berka Hakmana, koji je veoma uspešno tumačio likove negativaca.

Serija pod nazivom Ne Gemiler Yaktim, za koju se očekivalo da će impresionirati publiku i svojom glumačkom postavom i pričom, nažalost nije mogla da ispuni ova očekivanja.

Posle niske gledanosti, 8. epizoda je odlučena kao finalna. U nedelju uveče, serija Ne Gemiler Yaktim će se poslednji put sastati sa publikom na Show TV-u svojom završnom epizodom.

Trejler budi radoznalost

Objavljen je prvi trejler za poslednju epizodu serije Ay Yapimove serije Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila, koja se emituje na Show TV-u.

U trejleru gde Yasemin kaže „Volim te“ Topraku, a zatim priznaje da je ubila Halila, Neriman kaže „Rutkay, nemoj!“ Razlog za njihove vriske je stvar radoznalosti.

Dok iznenadni povik Fidan privlači pažnju, Toprak kaže Yasemin: „Gotovo je“.

Nestrpljivo se iščekuje šta će se desiti između njih dvoje nakon priznanja Yasemin.

U režiji Altana Donmeza, po priči i scenariju Banu Kiremitci Bozkurt, turska TV serija Ne Gemiler Yaktim će se poslednji put sastati sa publikom za dva dana...

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Sutra počinje nova turska serija Kopuk

By: TV Exposed