Detalji o radnji novih sezona serija Yargi i Yali Capkini

Turske serije Yali Capkini i Yargi / Presuda važe za popularne i kvalitetne projekte. U njihovim pričama gotovo da i nema sličnosti, pa su serije svaka na svoj način privukle veliku publiku.

Detalji o radnji novih sezona serija Yargi i Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini je bila jedna od najgledanijih u prošloj sezoni. Serija koja ima više naziva na ex-yu jezicima nastavlja da privlači veliku pažnju. Vodomar ili Ženskaroš iz vile, projekat je koji je emitovanjem u Hrvatskoj dobio još jedan naziv – Zlatni kavez. Kako god nazvali ovu seriju, svi znaju o kom projektu je reč. Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir su sjajni u njihovim ulogama, a prati ih zaista odlična iskusna glumačka ekipa.

Serija je na pauzi između dve sezone a stigle su i vesti o novoj sezoni. Kada je u pitanju radnja, neće biti vremenskog skoka. Dešavanja će se nastaviti tamo gde su stala na kraju prve sezone. Za sada nema informacija da će neko od značajnih glumaca napustiti glumački kadar.

S obzirom da se scenario vodi željama fanova od orginalne priče neće ostati skoro ništa. U novoj sezoni serije Yali Capkini nas prema najavama očekuje još više svadja i još veći haos.

Moguć vremenski skok u seriji Yargi

Na jesen nas očekuje i nova sezona popularne serije Yargi / Presuda.

Sam završetak prošle sezone je bio poprilično emotivan, kada se Ilgaz „vratio iz mrtvih“ i ta scena je duboko pogodila i osvojila srca gledalaca.

Kada je u pitanju radnja nove sezone, nema mnogo informacija, osim da bi u dešavanjima mogao da usledi vremenski skok. Da li će tako i biti zavisi od Seme Ergenekon, koja nas je već navikla na mnoga iznenadjenja.

NOVO - U avgustu počinje snimanje projekta Kanli Yayin – nove serije Berguzar Korel

By: TV Exposed