U avgustu počinje snimanje projekta Kanli Yayin – nove serije Berguzar Korel

Berguzar Korel nije bila na snimanjima još od filma Azizler, u kojem je učestvovala 2021. godine.

U avgustu počinje snimanje projekta Kanli Yayin – nove serije Berguzar Korel

Foto Credits: Haberler

Glumica je uživala u rođenju ćerke Lejle u novembru 2021. i njenim odrastanjem.

Počele su i pripreme za seriju Kanli Yayin o kojoj se još tada pričalo ali je odložena zbog glumicine trudnoće.

Berguzar Korel je takođe počela da se vraća na setove sa projektima koji privlače dosta pažnje. Glumica, koja je nedavno otišla na set za snimanje filma 10 Saniye / 10 sekundi sa Bige Onal, obradovala je svoje fanove svojim deljenjem na društvenim mrežama.

Glumica Berguzar Korel, koja je skrenula pažnju na film 10 Saniye fotografijom koju je podelila na Instagram storiju uz napomenu „Počeli smo na kraju 6-mesečnog maratona“, učiniće da se njeni obožavaoci osećaju veoma drugačije digitalnom TV serijom Kanli Yayin, koja biće snimljen za Amazon Prime Video platformu u avgustu.

Dugo očekivana serija

Kanli Yayin je jedan od dugo očekivanih projekata i Berguzar Korel je veoma želela da učestvuje u ovom poslu koji je već dugo na njenoj agendi. Pošto producent nije želeo da radi sa drugim imenom, projekat je odložen za leto 2023. godine.

Njene obožavaoce obradovala je i činjenica da će Korel, koja će u avgustu biti na snimanju serije Kanli Yayin, glavnu ulogu podeliti sa Canerom Cindorukom.

Caner Cindoruk, koji je nedavno bio na TV ekranu Show TV-a sa serijom Maviye Surgun / Plavi kavez, iskusno je ime i odlično će se uklopiti sa Berguzar Korel u novoj seriji.

Serija Kanli Yayin, koja će trajati 8 epizoda, zapravo će se izdvojiti kao priča o Neslihan Turhan, koja rešava slučajeve ubistava na televizijskom ekranu. Činjenica da je Muge Anli godinama donosila slučajeve ubistava na ekrane turske televizije i dala značajan doprinos rasvetljavanju događaja takođe je inspirisala seriju Kanli Yayin.

NOVO - Sutra počinje nova turska serija Yaz Sarkisi / Letnja pesma

By: TV Exposed