Uskoro kraj turske serije Elkizi / Strankinja

Potvrđene su nove vesti vezane za tursku seriju pod nazivom Elkizi / Strankinja. Vesti se odnose na emitovanje nove epizode i finale celog projekta.

Uskoro kraj turske serije Elkizi / Strankinja

Foto Credits: Hurriyet

Nova epizoda serije Elkizi / Strankinja će biti emitovana ove subote. Dakle, serija nam se na TV ekrane vraća 16. januara. Nažalost, projekat se neće još dugo zadržati u emitovanju. Od ranije je poznato da će finale ove turske serije biti u epizodi 13.

U radnji ove serije pratimo Ezo. U životu Ezo koja se bori za svoje želje i ostvarenje snova postoje dve stvari: uspomene koje ima i ono što joj je ostalo od majke, opisano kao šaka nade. Međutim sve što ima oduzima joj porodica od koje je doživela i osetila samo zlo. Ezo ima pred sobom dva puta. Ili će odustati ili će se boriti do kraja. Ona bira borbu i daje celu sebe u njo.

S druge stranu tu su Harun i njegova majka Nermin koji su svesni bezizlazne situacije u kojoj se našla Ezo. U njihovim očima ona je slaba tačka koja će im omogućiti da se vrate u neka prošla za njih bolja vremena. Ipak, Ezo nije slaba i bespomoćna kao što su mislili. Nesvesni svega što je uradila ali i što će tek da uradi, krenuće u lov u kome će oni postati plen.

Ulogu Ezo u ovoj seriji tumači Sevda Erginci. Haruna glumi Ismail Ege Sasmaz. Pored njih uloge u ovom projektu imaju Perihan Savas, Munir Can Cindoruk, Alayca Ozturk, Toprak Saglam, Cagla Simsek, Firat Dogruloglu i drugi.

Serija Elkizi se emituje na televizijskom kanalu Fox TV.

NOVO - Kraj za tursku seriju Kirik Hayatlar / Slomljeni životi

 By: Milt-TV Exposed