Iznenadjujući pad rejtinga za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Objavljena je 36. epizoda serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja je u petak uveče nedavno uspela da nadmaši Yali Capkini.

Iznenadjujući pad rejtinga za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Ipak, pad rejtinga projekta Kizilcik Serbeti, koji i dalje ima potencijal da impresionira milione gledalaca svojim izuzetnim scenama i pričom koja se širi, bio je iznenađujući.

Dok je serijal Yali Capkini ponovo zauzeo prvo mesto u total kategoriji, primećeno je da je Kizilcik Serbeti završio dan prvi u AB i ABC1 grupama.

Ipak, nije prošlo nezapaženo da je gledanost serije doživela ozbiljan pad u odnosu na prošlu nedelju.

I dalje sjajni rezultati

Iako je došlo do ozbiljnog pada u svim grupama publike, projekat Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koji je ponovo postigao dvocifrene stope, posebno u grupi AB, još jednom je pokazao da se radi o jednoj od najuspešnijih produkcija sezone.

Serija, koja je završila dan na drugom mestu u total kategoriji i pretrpela ozbiljan gubitak gledalaca, ipak je uspela da nadmaši seriju Yali Capkini, uprkos gubitku gledanosti u grupama AB i ABC1.

Serija, o kojoj se svake nedelje mnogo priča na društvenim mrežama, bila je na TT listi platforme društvenih mreža.

Podsećamo, Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, Mujde Uzman i Yigit Kirazci dele glavne uloge u seriji Kizilcik Serbeti koja nastavlja svoju borbu sa projektom Yali Capkini.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Španska serija Si lo hubiera sabido | Da sam znao – radnja i uloge

By: TV Exposed