Ibrahim Celikkol ima novu devojku?!

Turski glumac Ibrahim Celikkol važi za veoma poželjnog muškarca. Nakon razvoda od Mihre Mutlu, glumac je ponovo slobodan.

Ibrahim Celikkol ima novu devojku?!

Foto Credits: Haberler

Ibrahim Celikkol je nakon razvoda mnogo vremena provodio u društvu koleginice Birce Akalay. Glumac i glumica su više puta isticali da su njih dvoje samo dobri prijatelji. Mediji s druge strane nisu odustajali od priče o njihovoj romansi. Tim pričama bio mogao da dodje kraj.

Prema informacijama koje su se pojavile u turskoj štampi, Ibrahim Celikkol ima novu devojku. Novinar Mehmet Ustundag čak i navodi ko je dama u kojoj je Ibrahim zaljubljen. U pitanju je Natalie Yarcan, TV voditeljka i autorka kulinarskih knjiga. Ova dama je takodje razvedena i ima jedno dete iz neuspelog braka. Kako se navodi u tekstu o njihovoj vezi, par za sada želi da svoju ljubav drži daleko od očiju javnosti.

Kada je u pitanju njegova karijera, Celikkol se nalazi na korak od uloge u TV seriji Aile | Porodice. Glumac trenutno snima drugu, a i kako je i sam rekao i treću sezonu Netflixove serije Kus Ucusu | Let ptica, a nakon toga će ako sve prodje kao što je predvidjeno potpisati ugovor za glavnu ulogu u TV serije Aile. Kao njegove potencijalne partnerke u ovom projektu se pominju Serenay Sarikaya i Farah Zeynep Abdullah. Vrlo brzo će biti poznat ishod pregovora kompanije Ay Yapim i ove dve divne turske glumice.

NOVO - Metin Akdulger glumi ključnu ulogu u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene!

By: TV Exposed