Producent serije Uyanis Buyuk Selcuklu o nastavku projekta i priči o sultanu Alparslanu

Producent i režiser TV serije Uyanis Buyuk Selcuklu / Budjenje velikih Seldžuka, Emre Konuk dao je novi intervju. U njemu je govorio o nastavku te serije, odnosno drugoj sezoni koja nas očekuje.

Producent serije Uyanis Buyuk Selcuklu o nastavku projekta i priči o sultanu Alparslanu

Foto Credits: Dizilah

Konuk je rekao da je sve vezano za snimanje serije Uyanis Buyuk Selcuklu, ceo prostor kompletno obnovljen za novu sezonu. Trenutno su u toku pripreme glumaca i završava se rad na scenariju druge sezone koja nas uskoro očekuje. Plan je da snimanje kadrova na nastavku serije Uyanis Buyuk Selcuklu / Budjenje velikih Seldžuka počne u toku ove nedelje. Emre je istakao da se nada da bi serija koja će u novoj sezoni doneti priču o sultanu Alparslanu mogla da počne krajem septembra ili početkom oktobra.

Emre Konuk smatra da je Turska tek na početku osvajanja svetskog tržišta kada je reč o TV serijama. Po njegovom mišljenju kvalitet istih se značajno poboljšao. Siguran je da budućnost pripada istorijskim serijama, jer kako kaže velike priče iz prošlosti čekaju da budu ispričane i prikazane na ekranima. Uveren je da će u bliskoj budućnosti Turska dominirati globalnim tržištem.

Do sada turski proizvodi (serije i filmovi) nisu bili toliko vidljivi i dostupni svetu, ali i to će doći sa vremenom, zaključio je producent jedne od najuspešnijih serija u proteklih godinu dana.

NOVO - Melisa Dongel o novom skandalu!

 By: Milt-TV Exposed