Ozge Yagiz o početku nove sezone serije Bezhat C

Snimanje je otpočelo prošlog meseca za seriju Behzat C, koja je u pripremi za novu sezonu na Blu TV-u. Gledaoci su bili veoma zadovoljni što se Erdalu Besikciogluu dopala priča koja mu je došla i što je prihvatio da ponovo preuzme ulogu u seriji.

Ozge Yagiz o početku nove sezone serije Bezhat C

Foto Credits: DiziCentral

Nema jasnih informacija o terminu emitovanja projekta Behzat C, koji Blu TV sa velikim uzbuđenjem sprema da predstavi publici. Međutim, Ozge Yagiz, koja je otišla u Ankaru na snimanje serije i koja će učestvovati u priči sa likom iznenađenja, dala je neke informacije.

Ozge Yagiz, koja je izjavila da je predvidela da će Behzat C biti spreman za emitovanje tokom zimskog perioda, rekla je da bi serija mogla da dočeka publiku za nekoliko meseci. Objašnjavajući da je i ona veoma uzbuđena, Ozge je izjavila:

„Ne, nije jasno kada će početi, ali i ja se radujem tome. Do zime će, verujem, stići. Novembar, decembar, januar u jednom od tri meseca. Verovatno će biti kasnije ili ranije u jednom od ovih meseci. Pošto će biti objavljen dok je serija Baba / Otac prisutna, pokušaću da ga gledam u sumrak.”.

Objašnjavajući da njene sopstvene scene na snimanjima serije Behzat C još nisu završene, glumica je rekla da će otići u Ankaru i učestvovati u snimanju. Počelo je snimanje druge sezone TV serije Baba / Ptac i ovo je naporan period za Ozge Yagiz. Glumica je rekla: „Idem ponovo, još nije gotovo, ali je skoro vreme. Jer naš tempo ovde počinje sada.”.

NOVO - Da li će serija Duy Beni / Čuj me opstati?!

By: TV Exposed