Da li će ovaj lik pomrsiti Serkanu račune u seriji Sen Cal Kapimi?! (VIDEO)

Radnja turske serije Sen Cal Kapimi postaje sve zanimljivija. Novi likovi doneli su mnogi su složni preko potrebne promene i nova dešavanja u seriju. Seriji će se u narednim epizodama priključiti još jedan lik. Član glumačkog kadra serije Sen Cal Kapimi postao je i budući učesnik rijatilija Survivor Mert Ocal. Nije potvrđeno, ali vrlo verovatno ...

Da li će ovaj lik pomrsiti Serkanu račune u seriji Sen Cal Kapimi?! (VIDEO)

Radnja turske serije Sen Cal Kapimi postaje sve zanimljivija.

Novi likovi doneli su mnogi su složni preko potrebne promene i nova dešavanja u seriju. Seriji će se u narednim epizodama priključiti još jedan lik. Član glumačkog kadra serije Sen Cal Kapimi postao je i budući učesnik rijatilija Survivor Mert Ocal. Nije potvrđeno, ali vrlo verovatno je da će upravo on tumačiti lik koji će pokušati da pomrsi Serkanu račune u vezi Ede. Pretpostavlja se da je on „savršeni kandidat koji očekuje Edu“ i „njen budući muž“ sa kojim će se upoznati o čemu je govorila njena baka. Te izjave se može podsetiti u video najavi nove epizode koju ćemo postaviti na kraju teksta.

Kada je reč o Mertu Ocalu njegova poslednja uloga bila je u seriji Arka Sokaklar gde je glumio Tarika. Pre toga je radio u serijama Isimsizler i Savasci. Ranije se pojavio u seriji Ask Yeniden i drugim projektima.

Sledi pomenuta video najava, obratite pažnju na razgovor Edine bake i Balce.

NOVO - Murat Boz – Nisam završio sa glumom

By: TV Exposed