Novo ubistvo donosi nove zaplete u seriji Yargi / Presuda

Pre nove, 45. po redu epizode ​​jedne od popularnih TV serija Kanala D, Yargi / Presuda, publika je veoma uzbuđena.

Novo ubistvo donosi nove zaplete u seriji Yargi / Presuda

Foto Credits: Dizilah

Serija Yargi, koja povezuje milione sa snagom priče Seme Ergenekon pune tajni i iznenađenja, u svojoj drugoj sezoni stavlja svoj potpis pod veoma uspešna dela. Serija, u kojoj smo gledali i gledamo uspešnu saradnju Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua, takođe dokazuje koliko projekat može biti zanimljiv i uspešan ako je moć priče delotvorna. U ovom trenutku, stvari su se dodatno zakomplikovale sa novim ubistvom u poslednjoj epizodi.

Serdarovom smrću, dok se karte ponovo dele, porodica se deli na one koji pokušavaju da sakriju ubistvo i na one koji pokušavaju da pronađu ubicu. Ceylin je sumnjičava prema Aylin i nastavlja da je prati, a Osmana pronalazi povređenog kod kuće. Ceylin, koja ne može da dobije odgovor ko je to uradio, postaje nervozna, dok Ilgaz i Eren istovremeno primećuju nedoslednost u operaciji.

S druge strane, dok Jekta nastavlja svoje planove, otkriva se odnos Parsa i Deriye. Ceylinina izjava majci da ne želi ništa da sakrije od Ilgaza pred onim što je čula i Merdanova rečenica: „Na kraju dana, ne samo da nam se sudi, mi gubimo svoje najmilije.”, prvi su signali razbijanja tek okupljene porodice.

Novu 45. epizodu turske serije Yargi / Presuda, možemo pogledati u nedelju, novembra 27, na Kanalu D.

NOVO - Na setu Camdaki Kiz serije vlada potpuni haos (VIDEO)

By: TV Exposed