Nova sezona serije Cop Adam je velika šansa da Elcin Sangu potvrdi svoj kvalitet

Elcin Sangu, koja je iznenada zablistala sa svojim projektom TV serije pod nazivom Kiralik Ask, zadržala je popularnost serijama u kojoj je učestvovala i u narednom periodu, ali je imala poteškoća da pronađe uloge koje bi ostavile trag u njenoj karijeri.

Nova sezona serije Cop Adam je velika šansa da Elcin Sangu potvrdi svoj kvalitet

Elcin Sangu, koja je dobila kritike zbog lika Zeynep u seriji Carpisma, ali je ipak postigla dobar uspeh, povećavala je svoje glumačke veštine korak dalje sa svakim projektom, nakon popularnosti u TV seriji Kiralik Ask.

Bila je velika nesreća za glumicu što su njene TV serije Iyi Gunde Kotu Gunde i Yalancilar ve Mumlari kratko trajale.

Nakon što je privukla pažnju filmom 9 Kere Leyla u bioskopu, poznata turska glumica je prošle sezone ponovo prošla veliki test sa projektom TV serije Cop Adam / Čiča Gliša.

Elcin Sangu, koja je imala veoma uspešnu sezonu sa Engin Altan Duzyatanom, pokazala je da je unapredila svoje veštine i bila veoma dobra u dramskoj ulozi, podižući emocije kod publike u mnogim scenama.

Nova, drugačija sezona

TV serija Cop Adam pružila je Elcin Sangu priliku da se ponovo dokaže i pokaže svoje talente. Ne bi bilo pogrešno reći da će se o Sangu mnogo pričati u novom periodu sa serijom koja će se emitovati u drugoj sezoni.

Elcin, koja igra glavnu ulogu sa Enginom Altanom Duzyatanom sa kojim dobar odnos, otišla je na set za novu sezonu. Početak snimanja druge sezone serije Cop Adam bio je događaj koji je takođe uzbudio fanove serije.

Očekuju se i značajne promene u priči serije u drugoj sezoni.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Aybuke Pusat je postala glavna ženska glumica serije Teskilat / Organizacija!

By: TV Exposed