Da li će serija Duy Beni / Čuj me opstati?!

Serija Duy Beni / Čuj me, koja je počela u letnjoj sezoni Star TV-a i koju sa interesovanjem prate mlađe generacije, pleni pažnju gledanošću! Gledanost serije u letnjoj sezoni omogućila je kanalu da nastavi, ali kako se ista situacija nastavlja tokom cele sezone, krenuće težak proces u vezi sa serijom!

Da li će serija Duy Beni / Čuj me opstati?!

Foto Credits: IMDB

Četvrtkom uveče emituje se serija Duy Beni, koju je režirao Ali Balci i napisala Makbule Kosif. Protiv ovog projekta su tako jake serije da je jako teško izdržati i opstati. Serija Kanala D Camdaki Kiz / Devojka iza stakla i Mahkum / Zatvorenik televizije Fox došle su na ekran sa prvim epizodama nove sezone ove nedelje.

U međuvremenu, serijal Show TV Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna koji je došao iz letnje sezone, zauzeo je prvo mesto u total i ABC1 kategoriji, a drugo mesto u AB, ispred projekata Camdaki Kiz i Mahkum, sa neočekivanim uspehom. Podsetimo, na vrhu liste je i program Mastercheff Turkey.

Serija Duy Beni / Čuj me nije bila na listi 10 najboljih produkcija! To je dalo težak test u prvoj nedelji u smislu borbe sa drugim TV serijama na ekranu sa njihovim rejtingom. Ako se ovako nastave uslovi za nastavak projekta, koji nije ni na listi prvih 10, biće veoma teški. Međutim, na društvenim mrežama je toliko drugačija situacija da interesovanje koje zadivljuje sve otkrivaju brojke gledanja serije na Youtube-u!

Činjenica da je trejler 12. epizode ​​u jednom danu pogledalo više od 650 hiljada ljudi (posle tri dana čak blizu tri miliona) je situacija koju ne mogu postići ni mnoge visoko rangirane serije. Kuriozitet je kuda će veliki uspeh na društvenim serije Duy Beni i teška situacija u rejtingu odvesti seriju.

NOVO - Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan o vezama

By: TV Exposed