Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan o vezama

Jedna od turskih serija koje su privukle najviše pažnje u poslednje vreme je projekat Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Čini se da je nakon serije Kacis / Bekstvo, Disney Plus odradio veoma dobar posao i u njihovoj drugoj turskoj seriji.

Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan o vezama

Foto Credits: Haberler

Digitalna platforma Disney Plus polako osvaja srca gledalaca u Turskoj. Prvo su emitovali seriju Kacis / Bekstvo, koja je bila veoma popularna. Nakon nje, stigla je i druga turska serija sa ove platforme. Reč je o projektu pod nazivom Dunyayla Benim Aramda ili u prevodu Između sveta i mene. Glavne ženske uloge u seriji tumače Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan.

Govoreći o odnosima u svom novom intervjuu, Demet Ozdemir je izjavila:

„Kada problem počne, kada prestanete da delite stvari u kojima najviše uživate, kada prestanete da delite svoju najveću tugu, u trenutku kada shvatite da više ne čujete, čini se da je komunikacija nedostaje. Ovo nije uvek sve lako i brzo prihvatiti. Veoma je teško suočiti se. Zato je vredno razumeti, veće je pitanje moći to podeliti. Mislim da se oseća trenutak kada se akcije smanjuju.”.

Hafsanur Sancaktutan će takođe igrati ključnu ulogu sa likom Sinem u procesu gde se očekuje da će se mnogo pričati o statusu veze likova u seriji.

Glumica je takođe izjavila da se slaže sa rečima Demet Ozdemir o vezama i dodala:

„Kada ne možete da vidite, razumete i saosećate, ta veza odnekud počinje da truli. Ne želiš da zadržiš tu trulu stvar sa sobom. Nažalost, tako završava ljubav“, rekla je ona.

NOVO - Završena turska serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe

By: TV Exposed