Alperen Duymaz promenio imidž zbog novog projekta (FOTO)

Alperen Duymaz je jedan od najuspešnijih turskih muških glumaca poslednjeg perioda. Glumčeva popularnost se još više povećala sa likom Akguna koji je igrao u seriji Son Yaz.

Alperen Duymaz promenio imidž zbog novog projekta (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Alperen Duymaz, koji se proslavi svakim novim projektom i korača karijernom lestvicom čvrstim i sigurnim koracima, ime je koje je u poslednje vreme omiljeno producentima. Sa ranim finalom serije Son Yaz na Fox TV-u, odnosno njene druge sezone, glumac je počeo da preferira digitalne produkcije. Glumac je privukao pažnju serijom Erkek Severse, snimljenom za digitalnu platformu Bein Connect i u kojoj su glumili i Busra Develi, Yasemin Allen i Gorkem Sevindik.

Trenutno radi na filmu Kul / Pepeo, u kojem igra ljubavnika sa Fundom Eryigit, koja je dala život majci Yagmur (Hafsanur Sancaktutan), u koju se njegov lik zaljubio u seriji Son Yaz. Film se snima za Netflix. Interesovanje za film Kul povećala je i činjenica da su se dvoje glumaca ponovo našli pred kamerama sa potpuno drugačijim likovima nakon serije Prošlo leto.

Nastupi Funde Eryigit i Alperena Duymaza, koji će igrati dvoje ljubavnika u novom projektu, sada su predmet velike radoznalosti. U međuvremenu, objava Alperena na njegovom zvaničnom Instagram nalogu otkriva njegov nov imidž…

Alperen Duymaz oživljava stolara po imenu Metin Ali u filmu Kul. Poza, koju je glumac zauzeo sa dugom  kosom i bradom, smatra se njegovom slikom u novom filmu. Nova verzija imidža Duymaza, koji će se posle lika Akguna pojaviti pred publikom na sasvim drugačiji način, takođe je iznenadila njegove fanove. Alperen Duymaz, kojeg su teško prepoznali, u seriji Erkek Severse bio je sa sasvim drugačijim imidžom.

Evo i jedne od novijih Alperenovih slika.

NOVO - Serije Kus Ucusu i Mezarlik dobijaju nove sezone?!

By: TV Exposed