Nove informacije oko serije Behzat C. razočarale fanove!

Nakon što je objavljeno da će se snimati nastavak popularne detektivske serije Behzat C. usledilo je razočarenje fanova ovog projekta. Fanovi su bili iznenađeni, neki čak i šokirani odlukom da se promeni glavna zvezda, tj. glavni glumac u ovoj seriji. Usledile su molbe i želje gledalaca da se glavni lik ne menja. Ipak, želja im ...

Nove informacije oko serije Behzat C. razočarale fanove!

Nakon što je objavljeno da će se snimati nastavak popularne detektivske serije Behzat C. usledilo je razočarenje fanova ovog projekta.

Fanovi su bili iznenađeni, neki čak i šokirani odlukom da se promeni glavna zvezda, tj. glavni glumac u ovoj seriji. Usledile su molbe i želje gledalaca da se glavni lik ne menja. Ipak, želja im neće biti ispunjena. Glavni glumac, Erdal Besikcioglu više ne želi da radi na ovom projektu. Ranije je otkriveno da je odbio ponudu Blu TV-a koja planira da nastavi ovu seriju. Fanovima se ne svidja ni to što ljudi iz produkcije žele da koriste format "James Bonda", da u svakoj novoj sezoni glavnu ulogu tumači novi glumac. Pojavila su se i neka imena koja bi mogla da glume glavnu ulogu u ovoj seriji. U novim sezonama serije Behzat C. mogli bi da glume Aras Bulut Iynemli, Kenan Imirzaliogu i Halit Ergenc.

NOVO - Turska glumica Aysegul Cinar puštena na slobodu

By: TV Exposed