Serije Kus Ucusu i Mezarlik dobijaju nove sezone?!

Glumica Birce Akalay je na dnevnom redu sa Netflixovim serijama koje su nečujno snimane prošle godine i emitovane u razmaku od nekoliko nedelja u junu ove godine.

Serije Kus Ucusu i Mezarlik dobijaju nove sezone?!

Foto Credits: IMDB

Akalay, kojoj su se divili zbog svoje uspešne glume i nastupa u obe serije, postala je jedno od imena o kojima se najviše pričalo u poslednjem periodu.

Birce Akalay, koja je napravio pauzu od ekrana nakon kratke uloge u TV seriji Son Yaz, radila je dve serije sa digitalne platforme Netflix. Prvo Kus Ucusu / Let ptica a potom i Mezarlik / Groblje.

Dok je serija Kus Ucusu bila dobro gledana među domaćim (turskim) i stranim Netflix pretplatnicima, nedeljama je ostala na listama Top 10. U međuvremenu, dve nedelje kasnije emitovana je još jedna serija Birce Akalay, Mezarlik / Groblje. Ova serija je takođe stigla do vrha Top 10.

Reči glumice u nedavnom intervjuu bile su velika nada i savet za one koji željno iščekuju nove sezone serija Groblje i Let ptica! U izjavi u kratkom intervjuu, Akalay je rekla da će doći do nastavka digitalnih projekata. Prema vestima na Milliyet Caddeu, glumica koja je upitana da li će biti u projektu u novoj sezoni rekla je:

Postoji nastavak digitalnih radova. Njihove pripreme, njihovi radni sastanci, pa ćemo o njima za sada. Ako uradimo nešto nacionalnom kanalu, znaćete za to”, ukazujući na serije Let ptica i Groblje. Birce Akalay je dala dobru vest da će se snimati druge sezone obe serije ili bar jedne od njih, rekavši da joj predstoji nastavak digitalnih radova...

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Koliko mogu Akin Akinozu i serija Tuzak?!

By: TV Exposed