Koliko mogu Akin Akinozu i serija Tuzak?!

Akın Akinozu, koji je rođen u Ankari 1990. godine, glumačku karijeru je započeo 2015. učešćem u TV seriji Sulejman Veličanstveni. Nakon ove veoma popularne serije, igrao je u nekoliko zanimljivih projekata.

Koliko mogu Akin Akinozu i serija Tuzak?!

Foto Credits: Aksam

Ipak, serija koja je glumcu napravila skok u karijeri bila je Hercai. Akin Akinozu, koji je prvi put preuzeo glavnu ulogu, osvojio je srca likom Mirana Aslanbeja u ATV seriji, gde je glavnu ulogu podelio sa Ebru Sahin. Akin, koji je dobio ne samo na domaće fanove, već i inostranu bazu obožavatelja, u ovoj seriji je dao život sinu duboko ukorenjene porodice iz Mardina. Dobra prodaja serije Hercai u inostranstvu omogućila je glumcu da svoju reputaciju prenese u druge zemlje. Akinozu, koji je stekao veliku bazu obožavatelja, potom je glumio u seriji Kademirim Oyunu / Igra moje sudbine na televiziji Star TV.

Mladi glumac je delio glavnu ulogu sa Oyku Karayel i Sarpom Apakom u seriji koja je emitovana prošle sezone i koja je ušla u finale kada je gledanost bila veoma mala. U ovoj seriji dao je život liku po imenu Cemal, koji je ostavio svoje dvoje dece i ženu. Lik Cemala, koji je sebi izgradio novi život i oženio se bogatom ženom, privukao je pažnju. Pomenuto je i da se razgovaralo o doprinosu Akina Akinozua velikom interesovanju serije u inostranstvu.

Takođe je tokom leta otkriveno da će Akinozu u novoj sezoni preuzeti ulogu u novoj seriji. Mladi glumac se sprema da se vrati sa TV serijom Tuzak / Klopka za TV8. Svi su nestrpljivi da vide njegov novi lik i pitaju se da li će biti bližu Miranu ili Cemalu…

NOVO - Saadet Isil Aksoy se vraća u serije!

By: TV Exposed