Pohvale za seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Prva epizoda TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja se emituje na Fox TV-u utorkom uveče, napravila je dobar uvod.

Pohvale za seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: IMDB

Bilo je zadovoljstvo gledati duo Timucin Esen i Sevket Coruh u glavnim ulogama u seriji. Oba su imena koja nude veoma uspešne primere glumačkog kvaliteta.

Ljubitelji TV serije, kojima se dopala ideja da se Timucin Esen i Sevket Coruh spoje u istoj seriji, priklonili su se projektu Tetikcinin Oglu / Sin strelca.

Prosečan je bio rejting prve epizode ove turske serije, što se može smatrati dobrim početkom. Naročito u okruženju gde mnoge ambiciozne TV serije i dalje dobijaju niske ocene, otvaranje projekta Tetikcinin Oglu sa ocenama do 4 treba smatrati važnim plusom.

Osvaja srca publike

Naravno, za nastavak serije uslov da se još malo poveća rejting. U suprotnom, nikada ne možemo znati šta će Fox TV uraditi.

Međutim, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, čini se da je projekat serije Tetikcinin Oglu/ Sin strelca osvojio srca mnogobrojne publike već od prve epizode.

Možete pronaći mnogo lepih komentara na društvenim mrežama o projektu. Mnogo je postova, pogotovo onih koji kažu da je serija zaista kvalitetna.

Gledaoci, koji su izjavili da vole da gledaju TV seriju Tetikcinin Oglu, bili su uznemireni što je Hilmi Cem Intepe, koji im se veoma dopao u prvoj epizodi, učestvovao u priči samo kao gostujući glumac, ali to ipak ne može da promenit pozitivan utisak o ovoj seriji.

NOVO - Emre Kivilcim postaje sve zapaženiji zbog serije Veda Mektubu

By: TV Exposed