Benim Guzel Ailem i Kendi Dusen Aglamaz za sada najviše obećavaju

Tokom letnjeg perioda na televizijskim kanalima u Turskoj se emituju različite produkcije.

Benim Guzel Ailem i Kendi Dusen Aglamaz za sada najviše obećavaju

Foto Credits: Dizilah

Među 10 letnjih serija, kao uspešnije su ističu produkcije u stilu porodične komedije koje su izašle na ekran na TRT1.

Ove serije, koje privlače pažnju kao produkcije koje mogu dostići brojku oko 3 u gledanosti, bili su projekti pod nazivom Benim Guzel Ailem / Moja lepa porodica, Kendi Dusen Aglamaz / Ko sam padne, taj ne plače i Hayatimin Nesesi / Radost mog života.

Televizijski kritičar Sina Kologlu takođe je skrenuo pažnju na društvenim mrežama svojim objavama koje su skrenule pažnju na ovu situaciju. Kologlu je, navodeći da su porodične humoristične serije koje se sastoje od dobrih kadrova, izbile u prvi plan, takođe naveo da ni televizijski kanali osim Star TV-a nisu narušili tradiciju.

Pohvale i za seriju Kismet

Skrećući pažnju na seriju Kismet koja se emituje na Fox TV-u, Sina Kologlu navodi da je projekat Kismet, sa Cemom Gelinogluom i Ozge Ozacar u glavnim ulogama, jedna od gledljivih produkcija, posebno zbog činjenice glavni glumci da su se poznavali od ranije.

Navodeći da se lepote crnomorskog regiona ogledaju u ATV seriji pod nazivom Vermem Seni Ellere, Sina Kologlu navodi da je serija snimljena u Orduu na ekran došla praćena izvanrednim slikama.

Pominjući da je zanimljiva priča i u ambicioznom projektu Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, Kanala D, Sina Kologlu je o prvoj epizodi serije naveo da je Kerem Bursin veoma dobar plivač i da publika može da razume radnju, što je svakako pohvalna stvar. U pitanju je još jedna romantična komedija.

NOVO - Serkan Altunorak pun pozitivnih utisaka oko serije Maviye Surgun / Plavi kavez

By: TV Exposed