Halit Ergenc se vraća distopijskom serijom Nomen!

Turski glumac Halit Ergenc je jedan od najcenjenijih medju svim kolegama u toj zemlji. Glumca ćemo uskoro gledati u novoj seriji.

Halit Ergenc se vraća distopijskom serijom Nomen!

Foto Credits: Dizilah

Halit Ergenc koji iza sebe ima nekoliko zaista vrhunskih projekata kao što su 1001 noć i Sulejman Veličanstveni u narednom periodu radiće na digitalnoj platformi Disney Plus. Glumac će tumačiti glavnu ulogu u njihovoj novoj seriji koja nosi naziv Nomen. Za produkciju ove serije će biti zadužen Fatih Aksoy, režiser će biti Fatih Kizilgok a scenario za seriju piše Zafer Kulunk. Ono što je najznačanije u vezi ovog novog projekta je njegova radnja, odnosno žanr serije. Serija Nomen je distopijska serija!

Radnja ove turske serije će pratiti muškarca kog će tumačiti Halit Ergenc koji komunicira sa njegovom suprugom uz pomoć posebnog izuma koji mu omogućava da uspostavi telepatsku konekciju. To je jedini način komunikacije koji on može da ostvari zbog svoje bolesti. Dakle, očekuje nas zaista drugačija i nadamo se zanimljiva radnja u ovoj seriji.

Od ranije je poznato i da će jednu od uloga u seriji Nomen tumačiti i Melis Sezin, koja završava rad na seriji Sadakatsiz / Neveran. Prema trenutno dostupnim informacijama, ona neće glumiti ženu lika Halita Ergenca, već je izbor glumice za tu ulogu i dalje u toku.

Sigurno je da ćemo u narednom periodu imati znatno više informacija o ovoj novoj turskoj seriji koja će biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi.

NOVO - Ismail Demirci u glavnoj ulozi u novoj TV seriji 

By: Milt-TV Exposed