Prva najava nove sezone serije Camdaki Kiz otvara nova pitanja (VIDEO)

U najavi Kanala D, septembar je prikazan kao datum početka treće sezone turske serije Camdaki Kiz. Iako datum emitovanja još nije objavljen, fanove je obradovala činjenica da će serija početi u septembru.

Prva najava nove sezone serije Camdaki Kiz otvara nova pitanja (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Da će serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla biti ponovo u centru priče pokazuje trejler sa Burcu Biricik, koja je veoma uspešno igrala u liku Nalan u prve dve sezone. Na slikama je važan detalj koji odražava zapušteno stanje vile.Sa trejlerom je postalo jasno da će ono što se dogodilo između Nalana i Hayrija biti glavna tema nove sezone.

Poruka poslata Nalan sadržavala je preteće reči: „Znam šta radiš, odluči se, inače…“.

Dakle, ko upućuje ovu pretnju? Ko je osoba koja joj je pretila fotografijom Nalan i Hayrija? Prema nekim gledaocima i fanovima ove turske serije, ova osoba je Feride. Publika je veoma radoznala šta će lik Feride, koju uspešno igra Nur Sirer, uraditi u novoj sezoni. Čini se da je Cihangir Ceyhan istaknutiji u trećoj sezoni sa likom Hayrija, nego što je to bilo ranije.

Obožavaoci serije Camdaki Kiz su uzbuđeni i žele da budu objavljeni novi trejleri jer ne mogu da dobiju mnogo detalja iz prvog trejlera. Ovo uzbuđenje će se eksponencijalno povećavati do dana emitovanja ove turske serije. Ostaje da sačekamo u narednom periodu da dobijemo datum početka nove sezone.

NOVO - Evrim, Sila i Baris glavna snaga serije Kizilcik Serbeti  / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed