Evrim, Sila i Baris glavna snaga serije Kizilcik Serbeti  / Šerbet od brusnice

Evrim Alasya je do sada učestvovala u mnogim ulogama, ali je kao upečatljiv ostao nastup u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba. Rođena 1979. godine u Izmiru, glumica je učestvovala u 7 epizoda kao Meliha u seriji Kırmizi Oda, ali nije zaboravljena jer je igrala jednu od najpatetičnijih žena u priči.

Evrim, Sila i Baris glavna snaga serije Kizilcik Serbeti  / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Internet Haber

Evrim Alasya je još jednom oduševila publiku ulogom Ferde u seriji Akrep / Škorpion prošle sezone. Glumica, koja je učestvovala u mnogim važnim produkcijama u svojoj karijeri, takođe je poznata po različitim ulogama u važnim produkcijama kao što su Pod lipom, Noćni zvuci, Gonulcelen, Kćeri sunca.

Nova serija Shov TV-a Kizilcik Serbeti će pričati o međusobnoj borbi dve različite porodice. Evrim Alasya je jedna od glavnih glumica serije i ona će biti partner sa Barisom Kilicom. Baris Kilic, koji je nedavno osvojio široku bazu fanova sa likom Kaje u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka, nastavio je da se pojavljuje na ekranu prošle sezone sa TV serijama Priča o dalekom gradu i Sve o braku.

Obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju kako će se glumac, koji je pristao da za novu sezonu učestvuje u glavnoj ulozi serije Kizilcik Serbeti  / Šerbet od brusnice, uskladiti sa Evrimom Alasyom. Bio je zanimljiv razvoj događaja i to što je Sila Turkoglu uključena u glumačku postavu serije ove nove turske serije, nakon što je imala veoma uspešan nastup u dnevnoj seriji kao što je Emanet.

Evrim, Sila i Baris biće glavna snaga serije Kizilcik Serbeti koja će uskoro biti na TV ekranima.

NOVO - Murat Yildirim "promenio ploču" i oprostio se od serije Aziz

By: TV Exposed