Murat Unalmis emotivnom objavom proslavio dvostruki praznik (FOTO)

Poznati turski glumac Murat Unalmis, koji je dospeo na tron sa likom Demira Jamana, kojeg je tumačio u fenomenalnoj seriji ATV-a Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, oprostio se od publike u finalu treće sezone ove TV serije.

Murat Unalmis emotivnom objavom proslavio dvostruki praznik (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Fanovima je nedostajao glumac, koji od tog dana nije bio na ekranu. Glumac, koji vodi dvoranu u Kapadokiji, ne zanemaruje da se sa svojim fanovima okupi preko društvenih mreža u ovom periodu kada svu svoju energiju troši na ovaj posao. Deleći delove iz svog privatnog i poslovnog života na Instagramu, glumac je u poslednjoj objavi proslavio rođendan svog oca.

Kako se rođendan njegovog oca poklopio sa Danom Republike Turske, 29. oktobrom, glumac je takođe proslavio dvostruki praznik na društvenim mrežama. Poznati glumac Murat Unalmis, ispod okvira za fotografije sa ocem Selimom Unalmisom napisao je: “Kakav lep dan.. Srećan rođendan dragi moj oče. Živela Republika!.” Objava Murata Unalmısa je za kratko vreme dobila mnogo lajkova i komentara od njegovih fanova.  Pratioci su ispod ove objave komentarisali „Kakav lep snimak” i „Neka ti Bog da dug život”.

Glumac je nedavno podelio snimak na kojem svira klarinet na društvenim mrežama i dobio je oduševljene kritike svojih obožavalaca.

Njegovi obožavaoci željno iščekuju Muratov povratak na TV ekrane, ali za tako nešto za sada nema nagoveštaja.

NOVO - Pohvale za Hafsanur Sancaktutan i seriju Darmaduman

By: TV Exposed