Erkan Petekkaya i Aybuke Pusat u novoj TV seriji Siyah Kugu / Crni labud

Vesti o novim turskim TV serijama ne prestaju da stižu. Potvrđen je novi projekat i novi glumački par koji je već postao veoma zanimljiv.

Erkan Petekkaya i Aybuke Pusat u novoj TV seriji Siyah Kugu / Crni labud

Foto Credits: T24

Erkan Petekkaya i Aybuke Pusut će se pojaviti u novoj televizijskoj seriji sa veoma neobičnom ljubavnom pričom. Evo i šta do sada znamo na temu samog projekta.

Producent i režiser Onur Tan koji je radio na serijama Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz i Ben Bu Cihana Sigmazam priprema se za snimanje nove TV serije koja nosi naziv Siyah Kugu / Crni labud.

Glavna uloga u seriji ponuđena je Aybuke Pusat koja je veoma zainteresovana za rad u projektu, neki navode i da je ostalo samo da se potpiše ugovor i da sve bude formalizovano.

Erkan Petekkaya u glavnoj muškoj ulozi

Pored Aybuke, producent se video i sa Erkanom Petekkayom koji je takođe u fazi finalizovanja, odnosno potpisivanja ugovora za rad u ovom novom projektu.

Radnja nove turske serije Siyah Kugu / Crni labud će pratiti mladu ženu koja je primorana da se uda za  bliskog prijatelja svog oca. Radnja serija će se fokusirati na veliku razliku u godinama između partnera.

U narednom periodu saznaćemo ko će se sve pored Erkana i Aybuke naći u glumačkom kadru ove nove turske TV serije. Već sada se čini da nas očekuje zanimljiva priča...

NOVO - Dobra atmosfera na setu serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma (VIDEO)

By: TV Exposed