Nova era u seriji Camdaki Kiz

Nakon dva važna razdvajanja, počinje novi proces u seriji Camdaki Kiz. Pre svega, Hande Ataizi, koja je igrala lik Kane, a zatim Nur Surer, koju smo gledali kao Feride, napustili su glumačku ekipu serije, koja se emituje na ekranu Kanala D četvrtkom uveče.

Nova era u seriji Camdaki Kiz

Foto Credits: Internet Haber

Uporedo sa ovim razdvajanjima, važne promene su počele da se dešavaju u priči o seriji Camdaki Kiz. Nakon Cemala Hunala, koji se pridružio seriji u septembru, prošle nedelje se pridružilo važno ime. Engin Alkan će se sresti sa publikom kao Metin, otac od Nalan, koju igra Burcu Biricik.

Stiže još jedno ime za koje se očekuje značajan debi u priči serije. Hivdu Zizan Alp, koja je upamćena po liku Elvan u TV seriji Sefirin Kizi, možemo gledati kao Turkan u novim epizodama serije Camdaki Kiz.

Poznat po značajnim promenama u svojoj trećoj sezoni, projekat Camdaki Kiz nastavlja svojim putem obnavljajući se i kao priča i kroz glumačku ekipu. Videli smo u mnogim produkcijama ranije da takve promene daju snagu i daju novu energiju seriji. Burcu Biricik je takođe dala poruku o početku nove ere i  2023. godine za seriju Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala.

Biricik, koja je prisustvovala rođendanskoj zabavi Enisa Arikana sa svojim prijateljima u seriji, rekla je: „Nova sezona počinje, naše nove priče se otvaraju, napreduje kako treba.”. Tamer Levent je takođe izneo svoja razmišljanja o ovoj temi sledećim rečima: „Trebalo bi napraviti scenarije slične onom iz serije Camdaki Kiz. Jer ovo su scenariji o životu. Veoma je vredno da se ljudi ostvare u svom životu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Camdaki Kız (@camdakikiz)

NOVO - Birce Akalay potvrdila dobre vesti oko serije Mezarlik / Groblje

By: TV Exposed