Birce Akalay potvrdila dobre vesti oko serije Mezarlik / Groblje

Glumica Birce Akalay je veoma dobro zatvorila 2022. godinu serijama Kus Ucusu / Let ptica i Mezarlik / Groblje emitovanim na Netflixu.

Birce Akalay potvrdila dobre vesti oko serije Mezarlik / Groblje

Foto Credits: IMDB

U radovima na setu učestvovala je i glumica, koja će u 2023. godini iznenaditi svoje fanove novom sezonom turske serije Kus Ucusu. Birce Akalay je rekla da radi sa gustim rasporedom i da su joj dani puni obaveza.

Poznata glumica je rekla: „Snimamo drugu sezonu serije Kus Ucusu. Onda ćemo napraviti kratku pauzu i snimiti treću sezonu.” Birce Akalay, koja je podelila informaciju da će možda biti nekih novih iznenađenja u vezi druge i treće sezone serije Kus Ucusu, veoma je zainteresovala svoje fanove.

Glumica je na pitanje o iznenađenjima u novoj sezoni rekla: „Iznenađenja ima, ali nema promene. Glumačka ekipa koju poznajete i gledate nastavlja isto.”. Akalay nije dala informacije o iznenađenjima, ali je razjasnila važnu tačku navodeći da nije bilo promene u glumačkoj ekipi. Glumica, koja je takođe bila srećna što se ponovo srela sa svojim bliskim prijateljem Ibrahimom Celikkolom tokom snimanja serije Kus Ucusu, izjavila je da su se s vremena na vreme sastajali van seta. Birce Akalay i Ibrahim Celikkol su bliski prijatelji i dobili su podršku miliona tokom procesa partnerstva koji je započeo TV serijom Siyah Beyaz Ask / Crno-bela ljubav.

Birce Akalay, koja je Celikkola opisala kao „jednog od njenih najbližih prijatelja“, nije želela da odgovara na pitanja o svom privatnom životu. Akalay je dodala: „Vidim da si ti srećan, i ja sam srećna.”.

Birce, koja kaže da će uzeti pauzu nakon snimanja treće sezone serije Kus Ucusu, zatim će otići na set za seriju Mezarlik / Groblje. Glumica je dala nove dobre vesti svojim fanovima rekavši: „Snimaćemo drugu i treću sezonu Mezarlika.”.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Najpopularniji parovi kada su u pitanju turske serije 2022. godine (FOTO)

By: TV Exposed