Počelo snimanje serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Čekanju je došao kraj. Počelo je snimanje nove turske serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo.

Počelo snimanje serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Foto Credits: Haberler

Snimanje kadrova na novoj turskoj internet seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je zvanično počelo. Ekipa se okupila na setu i serija se snima u mestu Kirklareli. U ovom području je Cagatay Ulusoy već snimao film pre nekoliko godina. Uz to, nekoliko scena za seriju Menajerimi Ara / Pozovi mog agenta je snimljeno u tom delu. Tačna lokacija je Vize kislacik Koyu, veoma živopisno selo.

Podsećamo da glavnu ulogu, krojača koji će se zaljubiti u devojku koja dodje kod njega da šije venčanicu u ovoj seriji tumači Cagatay Ulusoy. Njegova partnerka, odnosno lik te devojke će tumačiti Esra Bilgic. Značajne uloge u ovom projektu će tumačiti Salih Bademci i Olgun Simsek.

O selidbi ove serije sa TV-a na digitalnu platformu se već sve zna. Projekat je trebao da bude emitovan na kanalu TV8, ali je zbog visokog budžeta prebačen na digitalnu platformu Netflix. Tako će umesto 13 televizijskih epizoda, biti snimljeno tri ili četiri sezone serije na Netflixu.

Ostaje da sačekamo da se snimi prva sezona i emituje, pa da sumiramo utiske o ovom projektu koji je zaista privukao dosta pažnje.

NOVO - Bennu Yildirimlar ima novu ulogu!

By: Milt-TV Exposed