Berk Atan o svom liku u seriji Gonul Dagi

Tekstura serije Gonul Dagi, vrednosti koje otkriva i zadovoljstvo koje pruža publici su među razlozima za veliki uspeh postignut u 3 sezone.

Berk Atan o svom liku u seriji Gonul Dagi

Foto Credits: Internet Haber

Nakon odlaska Gulsim Ali Ilhan iz ove turske serije, nema mnogo problema sa sporednim likovima u priči u kojoj je Berk Atan ostao sam kao glavna uloga. Jer sporedne likove igraju i veoma šarena i veoma uspešna imena.

Ne postoje reči kojima bi se opisao talenat Berka Atana, koji igra glavnu ulogu u seriji Gonul Dagi i koji je privlačno ime priče sa likom Tanera. Međutim, primećuje se da lik Tanera, kao i u prve dve sezone, nije mogao u potpunosti da utiče na publiku u trećoj sezoni. Ljubitelji serije žale se da nakon odlaska lika Dilek, nema dodatka u priči koji bi popunio ovu prazninu.

Postoje napori scenarista, ali činjenica da je Taner u potpuno drugoj avanturi u 4. sezoni će dodati veliku dinamiku seriji. Koliko je ovaj lik uticao na njega svojim izjavama otkriva i Berk Atan.

Taner sledi svoje snove

Atan je takođe bio impresioniran načinom na koji je Taner sledio svoje snove i uložio svu svoju energiju u svoju porodicu dok je to radio. Iz tog razloga, poznati glumac, koji se odlično prilagodio ulozi, napomenuo je i da čeka svoju ljubav iz detinjstva, koja je u osnovi priče, i ostvaruje svoj cilj da sa njom zasnuje porodicu.

Berk Atan je rekao:

„Veoma je vredna stvar što on opstaje u svima njima, što opstaje ne gubeći svoju urednost, naivnost i poštenje.”. Glumac, koji je pomenuo da je bio uznemiren Tanerovim scenama kada je ponekad mogao da gleda seriju, otkrio je koliko je ulogu internalizovao ovim izrazima.

NOVO - Solidan start nove turske serije Gulcemal

By: TV Exposed