Otkrivena radnja serije EGO - Erkege Guven Olmaz - već vidjeno?!

Počelo je snimanje nove serije Fox TV-a Erkege Guven Olmaz – EGO, Muškarcima se ne sme verovati ili Ne veruj muškarcima, koja se radi u produkciji Pastel filma.

Otkrivena radnja serije EGO - Erkege Guven Olmaz - već vidjeno?!

Foto Credits: Haberler

Projekat se radi u režiji Doga Can Anafarta, a po scenariju Erkana Birgorena i Tuna Gorguna. U seriji, koja svojom glumačkom postavom skreće pažnju i počinje da se snima u Antaliji, uspešna imena kao što su Alperen Duymaz, Melisa Asli Pamuk, Ahmet Kayakesen, Ruya Helin Demirbulut, Hulya Gulsen Irmak, Deriya Beserler, Can Adalier, Emirhan Donmez, Tuna Orhan, Naz Sayiner, Ahmet Erikunik su u glumačkom kadru.

Priča (tema) nove turske serije EGO - Erkege Guven Olmaz je sledeća: Elif (Ruya Helin Demirbulut) i Erhan (Alperen Duymaz) su vereni par koji se mnogo voli i njihovo najveće očekivanje od života je da se venčaju i izgrade srećan dom. Rutinu njihovog života poremeti tragična obmana i Erhan se suočava sa dugom koji je veoma teško platiti. Njihovi životi i psihologija će se okrenuti naglavačke sa ovom vesti ​ koju su primili na Erhanovom poslovnom putu na koji su zajedno otišli. Dok je dug, koji je gotovo nemoguće platiti, pretvorio njihove živote u noćnu moru, ponuda Erhanove šefice Sibel (koju će tumačiti Melisa Asli Pamuk) zauvek će promeniti njihove živote...

Nova turska serija EGO – Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati će se uskoro sastati sa publikom na Fox TV-u. Tačan datum premijere će biti poznat vrlo brzo.

View this post on Instagram

A post shared by Pastel Film (@pastelfilmtv)

NOVO - Osman Sonant oduševljen radom Haluka Bilginera u seriji Sicak Kafa

By: TV Exposed