Ismail Hacioglu i Sumeyye Aydogan glavni glumci nove turske serije Tacsiz Prenses / Princeza bez krune

Ismail Hacioglu prolazi kroz zanimljiv proces jer će u kratko vreme biti pred publikom sa dve različite serije i dva suprotna lika.

Ismail Hacioglu i Sumeyye Aydogan glavni glumci nove turske serije Tacsiz Prenses / Princeza bez krune

Foto Credits: Haberler

Glumac, koga smo gledali kao nekoga ko širi zlo u TV seriji Mahkum / Zatvorenik će nakon finala ove priče na istom kanalu distribuirati dobrotu. Kao rezultat niske gledanosti na Fox TV ekranu, projekat Mahkum je sa svojom 31. epizodom, 29. oktobra dospeo u finale.

Ismail Hacioglu, kojeg smo gledali u likovima Savaša i Bariša, toliko je uspešno portretisao osobu poznatu po svojim zlim delima da je publika je još jednom bila zadivljena. Posle ove serije, glumac se sprema da se ponovo pojavi pred publikom na ekranu Fox TV-a, ovog puta sa likom Evgina. Imena koja će pratiti Ismaila Hacioglua u seriji Tacsiz Prenses / Princeza bez krune, za koju se očekuje da će se pojaviti pred publikom u prvom mesecu 2023. godine su: Sumeyye Aydogan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kirantepe, Feride Cetin, Merve Bulut i Merve Sen.

Gledajući objavljene trejlere serije Tacsiz Prenses, glumac, kojeg ćemo gledati kao učitelja posvećenog distribuciji dobrote, čini se da očarava svoje fanove likom koji je suprotan seriji Mahkum, odnosno njegovom liku iz tog projekta. Postoji velika publika koja posebno prati Hacioglua i nikada ne propušta njegove projekte.

Pored toga, Sumeyye Aydogan je sjajno nastupila sa likom Melise u TV seriji Duy Beni / Čuj me. Mlada glumica je našla odličnu priliku kao glavna ženska uloga u novoj seriji. Zanimljivo je i kako će se partnerstvo Ismaila i Sumeyye odraziti na ekranu, a fanovi serije sa nestrpljenjem očekuju projekat Tacsız Prenses. Serija Princeza bez krune se vidi kao odlična prilika za karijeru za mladu glumicu. Tu je treća video najava ove nove turske serije koju ćemo gledati početkom 2023. godine.

NOVO - Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce bez pauze oko Nove godine

By: TV Exposed