Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce bez pauze oko Nove godine

Iza nas je 8 epizoda turske TV serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja nastavlja da se susreće sa publikom na ekranu TRT1 utorkom uveče.

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce bez pauze oko Nove godine

Foto Credits: IMDB

Svaka epizoda serije, koja je impresivna uspešnim nastupom Irem Helvacioglu i Alpa Navruza, prolazi kao oluja uzbuđenja. Iako dobija niže ocene nego što zaslužuje, u svakoj novoj epizodi serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce postoji velika publika koja sve jače prihvata priču.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, takvi detalji se dele o priči da gledaoci zaista tumače događaje hiljadama objava poput rendgenskog snimanja nakon svake nove epizode ​​serije. S druge strane, lik Yilmaza, kojeg maestralno igra Mesut Akusta u ovoj TV seriji, počeo je da postaje ličnost koja poljulja veru u pravdu. Iako je priča tek počela, činjenica da lik Yilmaza nije kažnjen za ono što je uradio počela je da boli mnoge gledaoce na polju pravde i pravičnosti. Uz to, nova dešavanja nastavljaju da potresaju mnoge. Hladnoća između Zeynep i Halila u seriji Slomljeno srce uznemiriće publiku u 9. novoj epizodi.

Novogodišnje iznenađenje je bilo što će nova epizoda serije biti emitovana u prvoj nedelji januara. U proteklim sezonama emitovanje novih epizoda TV serija je obustavljeno u prve dve nedelje januara. Pošto ugovori o reklamama nisu bili postignuti, menadžeri televizijskih kanala nisu hteli da emituju nove epizode ​​i prve dve nedelje januara provodile su se u čekanju publike.

Međutim, moći ćemo da gledamo seriju Yurek Cikmazi na TRT1 u utorak, 3. januara. Ova situacija će biti dragocena za ljubitelje serije kao iznenađenje za 2023. godinu.

NOVO - Lepa vest za fanove serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed