Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice uspeva da održi interesovanje

U seriji Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice emocionalni intenzitet raste kako epizode ​​napreduju, a jačanjem gledanosti stvara se slika da su scenaristi na pravom putu.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice uspeva da održi interesovanje

Foto Credits: Sabah

Međutim, suočeni smo sa činjenicom da je odstupio od prvobitne namene. Postoji slučaj projekta Kizilcik Serbeti, koji je nastao kao projekat za ublažavanje društvene linije dotičući se života i zajedničkih tačaka sekularnih i konzervativnih porodica, kao i da se ubedi publika da različite porodice imaju slične vrednosti.

Međutim, promenio se cilj serije, za koju se očekivalo da odražava ideju da su i producent i glumci bili naivniji i da socijalne razlike nisu toliko velike, kao i da su vrednosti porodice slične jedna drugoj.

Porast rejtinga

Već neko vreme scenaristi konstruišu priču o međusobnim odnosima sa efektom jačanja gledanosti. Niz odnosa koji je započeo likovima Doge i Fatiha nastavio se sa Omerom i Kivilcim. Ova dva serijska para su veze koje već postoje u mnogim pričama i nemaju neke bitne karakteristike.

Međutim, činjenica da se Nursema zaljubila u Umuta, ali je morala da se uda za drugog muškarca zbog pritiska porodice, bila je važna jer je odražavala stvarnost Turske.

Mnoge gledaoci su sa suzama pratili šta se desilo Nursemi, a činjenica da je serija dotakla realnost Turske doživljavana je kao važna tačka za svest. Dakle, serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i dalje pokazuje svoje kvalitete a sve to prati i dobra gledanost.

Po svemu sudeći projekat bi vrlo lako mogao da dobije i sezonu 2.

NOVO - Eda Ece još jednom potvrdila kraj serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: TV Exposed