Kontrasti su spojili Kadira Dogulua i Neslihan Atagul

Poznati par, Kadir Dogulu i Neslihan Atagul nastavljaju svoj srećan brak. Dubina ljubavi para dolazi do izražaja u svakoj prilici. Kadir Dogulu rekao je da je program u kojem je učestvovao pomogao da se kontrasti spoje. Kadir Dogulu bio je gost prenosa uživo programa „Čežnja za životom“ Ozlema Kaymaza u Eko Turk. Ozlem Kaymaz i ...

Kontrasti su spojili Kadira Dogulua i Neslihan Atagul

Poznati par, Kadir Dogulu i Neslihan Atagul nastavljaju svoj srećan brak. Dubina ljubavi para dolazi do izražaja u svakoj prilici.

Kadir Dogulu rekao je da je program u kojem je učestvovao pomogao da se kontrasti spoje. Kadir Dogulu bio je gost prenosa uživo programa „Čežnja za životom“ Ozlema Kaymaza u Eko Turk.

Ozlem Kaymaz i Kadir Dogulu vodili su direktan prenos 1 sat o životnim pitanjima. Ozlem Kaymaz zatražio je od Kadira Dogulua da kaže „mi smo srodne duše“ za njegovu suprugu Neslihan Atagul ... Doguluov odgovor je bio sledeći: „Mi smo isti mentalitet kao mentalitet ... Ona je sa Crnog mora, a ja sa Sredozemlja. Naišli smo na kontraste i kontrasti su se međusobno privukli.

Kad sam je prvi put video, znao sam da ćemo se venčati već pri prvim kontaktom očima, ali nisam mogao da kažem ... Neslihan me je učinila boljom osobom. Napravila me je poštenijim ... Napravila je osobu koja sebe više poznaje ... Ne bih želeo Neslihan da je bila poput mene. Ne bih mogap da podnesem nekoga poput mene. Bili smo 2 suprotna pola; Našli smo se, iskrsla je iskra. „

By: Tv Exposed

NOVO-Da li je Gulseren Budayicioglu turska J.K.Rowling