Koliko mogu Engin Akyurek i serija Kacis?

Ljubitelji serija u Turskoj sa nestrpljenjem čekaju novi projekat Kacis / Bekstvo, u kome Engin Akyurek preuzima glavnu ulogu i donosi zanimljivu priču koju je sam napisao. Disney Plus platforma, koja će biti otvorena u Turskoj 14. juna, koja pokušava da privuče tursku publiku kroz ovu seriju i poznatog glumca, ulaže mnogo truda u to.

Koliko mogu Engin Akyurek i serija Kacis?

Foto Credits: IMDB

Engin Akyurek je bio na čelu svojih promotivnih aktivnosti za povećanje pretplate pre otvaranja Disney Plus-a u Turskoj koje se očekuje 14. juna. Zbog pozicioniranja Turske od strane američkog giganta kao centra za proizvodnju sadržaja, očekuje se da Kacis / Bekstvo, prva turska originalna serija ove platforme, postigne veoma dobre rezultate u gledanosti.

Engin Akyurek i serija Bekstvo su u prvom planu u promotivnim tekstovima koji se dele na Disney plusu. Objavljeni su i trejler i poster serije, koji su privukli dosta pažnje. Sa otvaranjem Disney Plusa, digitalne platforme za emitovanje kompanije Walt Disney Company sa milionima članova širom sveta, gledaoci u velikom broju zemalja će moći da gledaju Engina, Irem i druge turske glumce. Tu je i nova najava serije.

Biti promotivno lice Disney Plus-a sa pričom koju je napisao sam glumac, koja ima veoma veliku bazu fanova u inostranstvu je još jedan veliki uspeh za Engina. Na to se mogu dodati projekti Fatmagul'un Sucu Ne, zatim Kara Para Ask i na kraju Sefirin Kizi.

Ostaje da vidimo da li će nova serija ostvariti tako dobre rezultate kao prethodni Akyurekovi projekti.

NOVO - Aras Bulut Iynemli se ozbiljno priprema za novu seriju

By: Milt-TV Exposed